Tuesday, July 29, 2008

Patik mintak ampun




kehadapan rakan-rakan saya

saya di sini menulih bukan kerana nama,bkn kerana wang,bkn kerana kirana..wahahahahaha

telebih lebih dahulu saya nk mintak maap pada rakan yang hadir andai tingkah laku saya,petuturan saya,gelagat saya,perangai saya,dan apa2 jua yang saya lakukan telah menguris hati rakan-rakan.sesungguh nya saya tidak penah berniat melakukan pekara-pekara sedimikian rupa.saya juga ingin minta dihalalkan makan minum saya,jutaan terima kasih kepada mereka yang dengan sudi nya bersedekah pada hari itu.

sesunguhnya gath ini memberi seribu makna buat saya. gath kali ini amat lain.keakraban antara kami amat ketara.tiada istilah segan2,silu2,malu2...semuanya sporting moting. gath ini saya anggap berjaya kerana kesemua kami boleh mengeluarkan suara emas masing2.dan pastinya gath ini juga mempunyai tujuan yang murni,merapatkan lagi keakrabkan antara kami.

sejujurnya,saya x npak sebarang kecacatan pada gath kali ini,yang cacat nyer satu je.kekurangan TANGGUNJAWAP geng jamban lain utk turut hadir.tapi tuhan maha kuasa,kita merancang,DIA yang tentukan.segala excuse korang kami terima ngan hati tebuka.percayalah,tujuan gath bukan lah untuk menghina,menjatuhkan,mengherdik,mengkeji,membiba seseorang itu. tujuan gath nie sgt murni...merapatkn lagi keintiman antara kita..serius cakap,saya sikit pun x terasa hati time gath,terasa happy ada la...tapi kalo ada perbuatan saya yg buat hati teguris,saya mintak maap sekali lagik.

Alhamdulillah,gath ini membuatkan kami semua semakin ghairah nk berjumpa,padahnya pada 16 august,insyallah,kami akan sekali lagi berjumpa sambil berbakar(BBQ) sambil menyambut ulang tahun ahli geng jamban.tak saba plak nk menanti tarikh berkenaan.hmmm....

di akhir kalam,saya beharap tiada lah dendam,keciwa,sakit hati antara kita.saya beharap kawan2 semua dapat memahami segala alasan,cerita dongeng,cerita betul yang di beri oleh kawan2 yang x dapat hadir.cuma saya beharap,perjumpaan yg sedang di rancang pada bulan hadapan menjadi kenyataan dan dapat membuka hati kawan2 yang lain turut serta. dan lagi best kalo aktiviti berjumpa ngan kawan2 nie boleh di buat sebulan sekali...rindulah sama korang...wahahahaha

sekian,best kan baca post panjang-panjangggggggggggg.....korang balas laa ngan post yang panjang-panjangggggggggggggggggg jugak...best saya mau baca nanti.x mo post pun,komen la...wahahahahaha

yg penat menaip,

beldi

p/s: saja guna bahasa yg agak skema...x best langsung rasa...wakakakak.....surat resmi beb...hehehhehe

Sunday, July 20, 2008

On n Off


Suasana time BEKERJA!



Suasana ketika NGULOR

Saturday, July 19, 2008

Megi Epal,gayung cantik dan nasi lemak

Saja saja jaa



Megi + Epal = megi epal


Gayung Cantek


Nasi Lemak

Friday, July 18, 2008

dah kul 1.38 pagi....fuhhh lama tul perbincangan tadik...tertangguh lagi la hasrat aku cam nie...ermm x per laa sabo jer laa.....barang baik mana boleh tergesa-gesa.....ari nih aku nk cite pasal jimmy.kompem.da 48 jam dia da ilang.aku rasa dia nk kene kidnap...bulu dia kan cantik..mesti la ada yang berkenan.cis...aku baru mula menyayangi beliau.memang suwey tull...asal aku nk setart bele jer ader je benda x baik berlaku.time aku nyampah ngan kucing tue..salalu jer ada...time aku da start suke,dia plak ilang...cissss sungguh! kat sini aku sertakan saat-saat indah aku bersama jimmy...sehari sebelum beliau ilang...ciss

jimmy lepak kat kaki
apa pandang2?

khusyuk time makan


last jimmy main skype ngan aku

Tuesday, July 15, 2008

jam da kul 1:47 pagi...
ari nie(semalam) bukak kedai lambat...bak kata kawan aku.."dia nie cam x nk meniaga jer...x de semangat" cisss...nie semua gara2(bkn gaara) maybank2u la...pasal keje tue aa segala pejalanan pekerjaan aku stuck...last kat kul 12 baru bleh transfer duit..pastuh baru la aku gerak ke supplier...beli 4 bijik hp pastuh balik kedai da kat kul 2ptg...adeh...meniaga camne...esok(ari nih) aku nk bukak kedai awal la...kalo bole pas subuh..muakekekeke....entah dapat aku bgn ke x tuh..esok ada spotcheck..adeh.. kene pakai ensem2 neh..hehehe...ermm ari nih aku kenal sorang budak jujur...mmg jujur la gadis neh..aku ter topup beliau rm20...beliau pulang kan balik tanpa meminta ehsan walaupun rm 5.nie 1st time aku jumpa mahluk manusia cam nie(sebelum nie byk kali da aku silap topup...paling tinggi aku silap rm50...rasa cm sial je)aku nie ada elegik ngan no. kot...mata aku cm jd penin je...hehehe...skang aku da kurang da salah topup...bebalik cite bdk baik tue...ari nie baru aku tau nama dia..nama dia eika..wahhh cam da sambil menyelam minum air..hehehe..nway aku besyukur la te salah topup kat beliau sbb beliau pulangkan balik..sementara aku tgh tunggu donlot td..aku g blog din.(gile din nie..ada ramai blog rupenyer)aku g blog sang kelembai...klaka plak entri kat situ...din mmg bebakat besor dlm penulisan..hehehe...ari nie cite kat jamban x brapa hangat..cuma berita tegempar beras da jd PAPA...gle ah...hehehe..("mama yg pakai baju hitam tu kan" dialog yang menkantoi kan beras.wakakakaka.sekian terima kasih

Friday, July 11, 2008

video

ini kucing bkn kerpunyaan aku.kucing sesat.kawan aku sesungguh nk bela..aku layan je.nama asal dia maria ozawa(type kat google)..tapi telah di tukar nama.sebab nama tue agak kurang sesuai. nama kucing nie skarang Jimmy.hehe...nie la activiti yang paling aku suka buat bile aku baru balik dari kerja...nie dia time kebulur nih...satu ari org x bg mkn kot...aku suke tgk dia mkn...rasa mcm nikmat plak..pas dia mkn baru aku mkn.ada sorang makcik tue ckp....kalo kite bg kucing mkn..nnt dia akan lap muka dia ngan kaki depan dia.gelagat cam tue kire cam dia doa kita murah rezeki la...aku pun x tau la..tapi akhir2 nie peniagaan aku bagus..alhamdulillah.
sekian cerita saya tentang kucing kawan aku.(aku x nk bela kucing nie..kalo aku bela nnt mati...da 2 eko kucing aku bela da mati..keciwa sial)