Tuesday, January 12, 2010

Tahun 2010

Assalamualaikum.

WAh, dah tahun 2010. Dan hari ini,baru aku berjaya menulis sesuatu di dalam blog aku. Sangat malas. Tahun ini aku bermula sebagai seorang penganggur. Kontrak aku di tempat lama sdah di tamatkan dan tidak disambung. Apalah nak buat lepas ini ya..

6 comments:

deusXmachina® said...

Jd blogger full time la bro

Glory glory man united
erk888

Misdhiaz said...

alahai ciannya adik akak nih. apa kata bel aktif blog balik n register ngn nuffnang. kak dhia pn nk try pasni. kalo trafik bgus kt blog kita leh la wat side income ;) jom...........

jemput dtg kt blog baru kak dhia eh
klikblog7.blogspot.com

Misdhiaz said...

utk bel yg ramai kwn mmg sesuai ;)

mizu_sama said...

deus...haha..nanti di pikir kan :D

kak dhia..yer ke?mcm mana tue?nnt ajar..hehehe

Misdhiaz said...

http://www.nuffnang.com.my/blogger-registration/

sign up kt add ni then nnt dia bg notification kt email klau blog bel layak@sehingga layak bila trafik bgus k ;) baca 'faq' dia kalo tau lbh lanjut.

tuk blogger biasa cam kita leh la dpt lam rm300 sebulan kalo ramai yg msuk blog kita then klik kt ad tu nnti ;) senang kan. tp mana ada jln mudah tuk senang so kena la make sure trafik blog bgus dlu cm blog kepek tu ke ;) bel org pertama kak dhia bg tau nih. rmai yg xtau psl ni lg. so gud luck!

mizu_sama said...

tq kak dhia...bel cuba skarang jugak!